Известие

Collapse
No announcement yet.

смазка за спирачни апарати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смазка за спирачни апарати

Здравейте колеги, взех си ремонтни комплекти за предните спирачни апарати, само самзка за водачите ми липсва... Моля кажете каква грес е най подходяща за целта и откъде може да се купи в почивен ден..... Из разни форуми четох за грес на Текстар и медна грес, каква бихте препоръчали вие, или ако някой има подходяща и е от София да услужи с малко или да ми продаде

Медна грес...
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Вече са ти подсказали медна,керамична пък ще добавя аз ти избираш.
      156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
      KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
      Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
      Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Да, благодаря. Утре ще ходя да търся, дано успея да намеря че съм решил да правя апаратите а неискам да я разглобя така да си седи...

Comment

Първоначално публикувано от nexs7910 Покажи съобщение
          Да, благодаря. Утре ще ходя да търся, дано успея да намеря че съм решил да правя апаратите а неискам да я разглобя така да си седи...
          баумакс има бъкърена смаска на спрей и на тубичка
          156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Феро медна или графитена?Че точна правя спирачната система и майсторът дето ми обслужи апаратите казва графитена.А и по някой форуми има спор дали едната или другата.
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
              Феро медна или графитена?Че точна правя спирачната система и майсторът дето ми обслужи апаратите казва графитена.А и по някой форуми има спор дали едната или другата.
              Медна колега .
              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                Медна...
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Специални благодарности към колегата ecotronik, много печен !!! Всичко е почистено сменени са гумичите и водачите са смазани с медна грес, ще видим довечера камъв ще е резултата...

Comment

С пет метра по-къс спирачен път Сега ще работят както би трябвало.
                    156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                    KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                    Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                    Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
                      С пет метра по-къс спирачен път Сега ще работят както би трябвало.
                      Доста по добре колега, преди предна лява гума мо млокираше доста често и се включваше абс... Сега спира мн готино

Comment

А аз напълних водачите с литиева грес може ли да имам проблеми?
                        sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
                        156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

ми ще изтече тя не високо темперетурна медната грес е за виски темперетури мисля че и графитната е такава
                          156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Working...
                          X